5. WIPF GÜNÜ 2015’E BAKIŞ

Volketswil’de 25 Haziran’da düzenlenen 5. wipf gününde tüm ambalaj sektörü buluştu. Wipf AG’nin etkinliğine 50’den fazla uzman geldi. Wipf günü, «Yeniliklerle geleceği güvenceye almak» sloganıyla üst düzey konuşmacıların konferanslarını, bir canlı dijital baskı sunumu ve ağ geliştirmek için bir çerçeve programı sundu.

Fabrika yönetici Oliver Fankhauser ve Wipf AG Geliştirme ve Teknik Yöneticisi Othmar Wohlhauser, zai AG’nin kurucusu Simon Jacomet ve CEO’su Benedikt Germanier konuşmacılar arasındaydı. Sunumlar, Mibelle Group Nutrition’dan pazarlama ve satış müdürü Hans Joerg Z'graggen’in, Wipf AG’nin satış müdürü Melanie Hauser ve fabrika yöneticisi Oliver Fankhauser’in katıldığı “Dijital baskıyla her şeyin yapılabileceğini biliyor muydunuz” konulu podyum tartışmasıyla tamamlandı. Miriam Rickli günün sunuculuğunu yaptı. Profesyonelliği ve doğallıyla gelen ziyaretçileri kendine hayran bıraktı

 Wipf day, pastoral bir çiftlikteki eğlenceli bir akşam programıyla sona erdi. Müzikal çerçeveyi ünlü saksafoncu G-SAX ve şarkıcı Jessy Howe sağladı. Yaptıkları müzik, rahat bir ortamın oluşmasını sağladı.

Go back

Go back